EthioNL Diensten (END)
Contact: service@ethio.nl . Telefoon: 06 22751641
Bestelling boek 4

Het boek 'Woordenlist Nederlands - Amhaars - Engels' is beschikbaar'. Het boek is verkrijgbaar ook gerangschikt op Engels en Amhaars alfabetische volgorde.


De eerste druk van dit boek is in december 2006 uitgegeven.

U kunt het emailadres service@ethio.nl gebruiken om te bestellen.

Het ISBN 10: 90-8106161-2-1
of ISBN 13: 978-9081016124

Het boek 'Woordenlijst Nederlands - Amhaars - Engels' kost €24.50 per stuk. Vezendkosten in Nederland €2.45 per boek. Met de CD en de handleiding erbij blijft deze kosten dezelfde (€2.45). Naar België €2,76 per boek.

Het boek is beschikbaar in drie formatten (gerangschikt op Nederlandse- Engels of Amhaars alfabetische volgorde). Bij de besteling kunt u aangeven welk formaat u wilt.

Niet vergeten om het adres waar naartoe het boek opgestuurd moet worden te vermelden

U krijgt zo snel moegelijk (meestal binnen een uur) het girorekening en het adres waarnaar toe u het boekgeld over kunt maken.

Zodra het geld overgemaakt is wordt het boek op dezelfde dag per post naar u gestuurd. In het algemeen duurt het een paar dagen totdat u het boek thuis ontvangen heeft.

Dit boek is zodanig geschreven dat de Amhaars- en Engelstaligen er ook gebruik van kunnen maken. Hiertoe is een kleine leeswijzer in het Amhaars en in het Engels toegevoegd. Dusdanig is het geschikt losstaand te gebruiken voor zelfstudie. In combinatie met de andere boeken uit de serie, helpt dit boek het beste om Amhaars goed te leren.

Ethiopische taal Amhaars voor Nederlandstaligen

Serie Amhaars lessen
Home
Over ons
Doelgroep
Boeken en CD
Cursus inhoud
Cursus planning
Cursus methode
Tolk en vertaling
Website onderhoud
Website hosting
Website ontwerp
Veel gestelde vragen
Het tarief
Contact ons
EthioNL Diensten -END- Copyright© 2004